vuokramökit; vuokra; lomakylä; loma; sauna; ranta
Etusivu // Varaaminen&Säännöt // Majoitusinfo

Majoitusinfo

Saapuminen ja lähtö

Mökit ovat asiakkaiden käytössä saapumispäivänä klo 16.00 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12.00 saakka viikon ja sitä pidempien varausten yhteydessä. Muutos näissä ajoissa tarkoittaa varauksen peruuntumista. Viikonloppumajoitukseen saapuvilla tuloaika perjantaina on aikaisintaan klo 12.00 ja lähtöaika sunnuntaina viimeistään klo 21.00. Myös näiden aikojen omaehtoinen muuttaminen johtaa varauksen peruuntumiseen. Mikäli varauksen tehnyt asiakas haluaa saapua tai poistua majoituksesta poikkeavaan aikaan, tulee hänen ehdottomasti olla tästä yhteydessä omistajiin ja ilmoittaa toiveistaan, vähintään 4 tuntia ennen sovittua ajankohtaa.

Asiakkaan saapuessa tämä täyttää omistajan kanssa majoituskortin ja maksaa 150 € panttimaksun avaimista ja mahdollisista majoitukselle aiheutuvista vahingoista. Tämän panttimaksun asiakas saa takaisin avaimet palauttaessaan, mikäli asuntoihin ei ole tullut mitään vahinkoa. Tämän säännön rikkominen johtaa varauksen peruuntumiseen.

Yleiset ohjesäännöt

Huoneissa ja terassilla tupakointi on ehdottomasti kiellettyä. Eläintenpito alueella ei valitettavasti ole mahdollista. Mikäli jokin huonekalu tai kodinkone rikkoontuu, tulee asiasta ilmoittaa omistajille välittömästi ja maksaa aiheutuneet kulut välittömästi. Huonekaluja ja nukkumistarvikkeita ei saa viedä mökkien ulkopuolelle.

Tulenteko on sallittua ainoastaan sille varatuille paikoilla. Mökin terassilla ei missään tapauksessa saa tehdä tulta.

Mökkien lämmityslaitteita ei saa säätää itse, vaan asiasta tulee sopia etukäteen mökin omistajan tai muun asiasta vastaavan henkilön kanssa.

Mökkien sisällä olevat sähkösaunat eivät saa olla päällä läpi päivän. Niitä tulee lämmittää vain käytön ajaksi. Saunat ovat yhteydessä virransyöttöön ja niiden ylikäyttäminen voi johtaa koko lämmityksen sammumiseen.

Telttojen ja muun vastaavan majoituksen käyttäminen alueella on kiellettyä.

Asiakkaan tulee noudattaa hiljaisuutta klo 21.00-07.00 välisenä aikana.

Mitä vuokraus sisältää?

Asiakkaalla on oikeus mökin vuokrattuaan käyttää huoneistoja, kalusteita, kodinkoneita, satelliitti-tv:tä, sähkösaunaa, terassia kalusteinenee, piknik-aluetta, rantaa sekä laituria. Mökin lämmityskulut kuuluvat vuokraan, alueelle tulee kuumaa ja kylmää vettä, asunnoissa on suihkut sekä automaattiset ilmanvaihtojärjestelmät. Alueen vesi tulee kaivosta, joten sen juominen on asukkaiden oman harkinnan varassa.

Mökkien vuokraan kuuluu myös miellyttävät sängyt, tyynyt, huovat, kalusteet, keittiökalusteet, vuodevaatteet, wc-paperit, suihkugeelit, pyyhkeet sekä huoneiston siivoamiseen kuuluvat välineet sekä aineet. Asiakas voi olla saapuessaan varma, että mökit on siivottu asianmukaisesti ja kodinkoneet sekä huonekalut ovat kunnossa ja toimintavalmiina käyttöä varten.

Vierailijat

Asiakkaalla on oikeus ottaa vastaan vieraita ja järjestää lomatapahtumia, mutta hetkellisetkin muutokset vieraiden määrässä tulisi ilmoittaa etukäteen omistajille. Mikäli joku vieraista tarvitsee jäädä yöksi, hänen tulee ilmoittaa ja sopia tästä omistajan kanssa, rekisteröitä ja maksaa yöpymisestään, jotta hänelle voidaan antaa omat vuodevaatteet ja muut tarvikkeet.

Irtaimiston vuokraus

Asiakkaalla on oikeus vuokrata moottorivene, polkupyöriä, moottorilauta, aquaskippereit, soutuveneitä, kajakkeja, luistimia, lumikenkiä ja puusauna rannasta mikäli hän on varannut jonkin näistä ja maksanut etukäteen. Asiakas on velvoitettu palauttamaan kaikki yllämainitut vuokra-esineet/saunan kunnossa/puhtaana vuokra-ajan jälkeen tai samassa kunnossa, kuin ne ovat vuokrauksen alkaessa olleet. Asiakkaan tulee olla tietoinen yleisistä vuokrausehdoista majoituksessa.