vuokramökit; vuokra; lomakylä; loma; sauna; ranta
Etusivu // Varaaminen&Säännöt // Varauksen peruminen

 

Varauksen peruminen asiakkaan puolesta

Asiakkaalla on aina oikeus perua varauksensa. Varauksen voi perua ainoastaan lähettämällä ilmoitus peruutuksesta postitse osoitteeseen: Auvilankuja 3 C 15, 40740. Kuitenkin edellisestä kohdasta huolimatta, asiakkaalla on oikeus saada hyvitystä tehdystä maksusta aina 80 %:iin saakka, mikäli asiakkaan perheenjäsen tai seurueeseen kuuluva henkilö sairastuu vakavasti tai joutuu onnettomuuten/tapaturmaan. Hyvitystä varten vaadimme asianmukaisen dokumentin, kuten esim. lääkärin todistuksen.

Mikäli peruutus tehdään alle 48 tunnin sisällä varauksen alkamisesta tai vierailunne aikana, hyvitystä ei voida maksaa mistään syystä. Varausehtojen muutos on verrattavissa peruutukseen, kuten tilanteissa, jossa esimerkiksi: vieraiden määrä kasvaa, mökeissä halutaan tupakoida, lemmikkieläimiä tuodaan mukaan, aikaisempaa tai myöhäisempää lähtöaikaa ehdotetaan tai varaus/maksuehtoja rikotaan.

Varauksen peruminen omistajien puolesta

Varauksen peruminen on mahdollista mikäli:

-varaus/maksuehtoja on rikottu, jolloin asiakkaan etukäteismaksua ei makseta takaisin

-ns. force-majeur-olosuhteiden vuoksi, jolloin asiakkaalle palautetaan kaikki etukäteismaksut palautetaan ja annetaan tarkka selvitys peruutukseen vaikuttaneista syistä.

-mikäli asiakkaalta havaitaan aggressiivista käyttäytymistä, huliganismia, majoittumisen ehtojen rikkomista, asiakkaan kieltäytymistä omistajan esittämien vaateita ja majoittumisen sääntöjen noudattamisesta sekä Suomen lakien noudattamisesta; tällöin asiakkaalle ei palauteta mitään maksuja takaisin.