vuokramökit; vuokra; lomakylä; loma; sauna; ranta
Etusivu // Mökit // Paritalot A,B,C ja D

Lomakylän paritalot

Kun vanhemmat suunnittelevat lomia lastensa kanssa, he haluavat usein järjestää lepoa niin lapsille kuin itselleenkin. Mikään ei sovellu tähän paremmin kuin lomailu Pyhäjärven rannalla.

Pienlomakeskiksessamme jokainen vieras tulee otetuksi huomioon. Majoittumista varten on tarjolla neljä erillistä huonetta (oma sisäänkäynti ja terassi). Nämä huoneet sijaitsevat kahdessa paritalossa.

Jokaisesta huoneesta löytyy kaupunkitason varustelu, kuten TV ja internet-yhteys, ja näiden lisäksi huoneissa on loistava näköala järvelle, sähkösauna, ilmastointi ja takka. Joka huoneesta löytyy takka ja keittiö, makuuhuone parisängyllä, lastenhuone toisessa kerroksessa kahdella sängyllä, erillinen kylpyhuone, suihku ja sauna sekä kalustettu terassi. Kaikille vieraille tarjotaan vuodevaatteet ja pyyhkeet.

Huoneet on tarkoitettu enintään kuudelle henkilöille; saunoihin mahtuu kerrallaan kaksi aikuista.

Alueella on lisäksi: puinen rantasauna, hiekkaranta ja laituri, leikkikenttä, grillikatos, katos metsässä ja viihtyisä toiminta-alue kiviniemekkeellä.

Vieraille tarjoittavia palveluja ovat veneet, kajakit, moottorilaudat, aquaskipperit, nopea moottorivene Päijänteellä noin 1km päässä majoituksesta, polkupyöriä sekä autoille pysäköintipaikat lämmitystolpilla.

Varaustilanne

Paritalo A

Paritalo B

Paritalo C

Paritalo D