vuokramökit; vuokra; lomakylä; loma; sauna; ranta
Etusivu // Mökit // Lomamökki Lepisto

Lomamökki Lepisto

Lepistö on tilava mökki, johon mahtuu 6-8 henkilöä. Mökissä on kolme makuuhuonetta ja takkahuone, jossa keittiö. Modernin tilasuunnittelun ansiosta tila on tehty erittäin viihdyttäväksi pienestä pinta-alastaan huolimatta.

Lepistö on erittäin kaunis, moderni mökki, jossa kunnioitetaan suomalaisia perinteitä. Mökissä on kaikki mukavuudet, TV ja internet-yhteydet mukaan lukien. Lisäksi ikkunoista avautuu järvimaisema, mökin sisällä on sähkösauna ja takka. Mökissä on ilmastointi. Takkahuoneessa on iso televisio. Moderni keittiö on tilava ja valoisa. Yhdessä makuuhuoneessa on parisänky, toisessa iso yhden hengen sänky, kolmannessa, toisessa kerroksessa sijaitsevassa huoneessa, on kaksi sänkyä ja sohva. Lisäksi mökissä on oma sisä-wc, sauna ja suihku sekä kalustettu terassi. Kaikille vieraille tarjotaan vuodevaatteet ja pyyhkeet.
Mökin enimmäisasukasmäärä on kuusi henkilöä, ja saunaan mahtuu kerrallaan kolme aikuista. Mökin kokonaispinta-ala on 60 m2.

Alueella on lisäksi puinen rantasauna, hiekkaranta ja laituri, leikkikenttä, grillikatos, katos metsässä ja viihtyisä toiminta-alue kiviniemekkeellä. Vieraille tarjottavia palveluja ovat veneet, kajakit, moottorilaudat, aquaskipperit, nopea moottorivene Päijänteellä, noin 1 km päässä majoituksesta, polkupyöriä sekä autoille pysäköintipaikat lämmitystolpilla.

 

Varaustilanne