Etusivu // Mökit

Hyvä loma!

Tarjoamme majoitusta vuonna 2012 rakennetusta, modernista, pienestä loma-asutuskeskuksesta. Loma-asutukset sijaitsevat 20 km Kuhmoisesta ja 35 km Himokselta rauhallisen järven rannalta kuusimetsän ympäröimänä.

Loma-asuntoina tarjoamme kolmea loma-mökkiä. Yksi mökeistä, "Lepisto", on suurille perheille ja kaksi muuta paritaloa, "Paritalo A, B" ja "Paritalo C, D", joihin voi majoittaa kaksi pientä perhettä tai muuta seuruetta. Jokaisessa loma-mökissä on kaupunkiasunnon tasoinen varustelu sekä takka, sauna ja terassi. Mielyttävän lämpötilan loma-mökeissä varmistamme tarjoamalla jokaiseen loma-mökkiimme ilmastoinnin. Jokaisessa loma-mökissä on moderni ja laadukas keittiö vaativiinkiin tarpeisiin.

Lisäksi loma-asuntokeskuksen rannasta löytyy puulämmitteinen rantasauna. Rannassa on iso laituri, jota voi käyttää veneille, auringon ottamiseen ja järvessä uimiseen. Alueella on hiekkaranta, leikkipiha, grillikatos sekä pienempi katos rauhoittumiseen. Kivisellä niemellä, jonne on oma puinen polkunsa, on erinomainen mahdollisuus esimerkiksi kalastamiseen.

Muihin ulkoiluaktiviteetteihin tarjoamme polkupyöriä. Veneiden ja kajakkien vuokraaminen on myös mahdollista.

Kuhmoisten bussiasemalle on matkaa 20 km ja lähin kauppa sijaitsee 5 km päässä.