vuokramökit; vuokra; lomakylä; loma; sauna; ranta
Etusivu // Hinnasto // Hintainfo

Hintainfo

Maksaminen

Info. Kun suoritatte maksua, on tärkeää ottaa huomioon seuraavat asiat:

Etukäteismaksu ja varausmaksu

Mikäli varaus tehdään yli 50 päivää ennen saapumista:

Etukäteismaksu muodostaa 20 % tilauksen kokonaishinnasta. Etukäteismaksu tulee suorittaa 10 päivän sisällä, sisältäen tilauksen tekopäivän. Jäljellä olevat 80 % tulee maksettavaksi 40 päivää ennen saapumista mökkeihin, ja tämä maksu tulee myös suorittaa 10 päivän sisällä sen saapumisesta.

Mikäli tilaus tehdään alle 50 päivää ennen saapumista, mutta kuitenkin 30 päivää ennen saapumista:

Etukäteismaksu on tällöin 50 % koko tilauksen hinnasta. Etukäteimaksu tulee maksaa 5 päivän kuluessa mukaanlukien tilauksen tekopäivän. Jäljellä oleva 50 % tilauksen hinnasta tulee maksettavaksi 20 päivää ennen saapumista, ja tama tulee maksaa vastaavasti 5 päivän sisällä.

Mikäli tilaus tehdään alle 30 päivää ennen, mutta enemmän kuin 15 päivää ennen saapumista:

Etukäteismaksu on 100 % tilauksen kokonaishinnasta. Etukäteismaksu tulee maksaa 5 päivän sisällä, mukaanlukien tilauksen tekopäivän.

Mikäli tilaus tehdään alle 15 päivää ennen saapumista:

Etukäteismaksu on 100 % tilauksen hinnasta. Etukäteismaksu tulee suorittaa kahden päivän sisällä, sisältäen tilauksen tekopäivän.

Maksutavat

Varausmaksu suositellaan tehtäväksi pankkisiirtona. Täten on välttämätöntä, että tilaaja lähettää meille skannatun kuitin, tai vastaavasti tiedot maksusta, joista käy ilmi 1) maksaja, 2) maksupäivä, 3) maksun summa, 4) maksun nimi.

Käteinen maksuvälineenä käy ainoastaan paikanpäällä maksettaessa.

Etukäteismaksua ei palauteta asiakkaalle.

Mitä sisältyy hintaan?

Mökin varauksen hintaan sisältyy huoneistojen käyttö, huonekalut, kodinkoneet, satelliitti-tv, sähkösauna, terassi kalusteineen, alue kävelyyn ja piknikkeihin, jossa on grilli sijaitsee, rannan ja laiturin käyttö, lämmitys, kuuma ja kylmä vesi, suihku ja wc.

Normaalit huonekalut sekä tavarat, tyynyt, huovat, liinavaatteet, wc-paperi, suihkugeelit, sekä siivousvälineet ja puhdistusaineet sisältyvät aina mökkien hintaan.

Yleistä hinnoista

Kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin ja uudenvuoden juhlapyhinä hinnat ovat korkeimmillaan.

Normaalit huonekalut sekä tavarat, tyynyt, huovat, liinavaatteet, wc-paperi, suihkugeelit, sekä siivousvälineet ja puhdistusaineet sisältyvät aina mökkien hintaan. Alennukset ovat aina mahdollisia olosuhteista riippuen.

Vuokrahinnat nopealle veneelle, polkupyörille, moottorilaudalle, aquaskippereille, veneille, kajakeille, luistimille ja lumikengille eivät muutu.

Ratsastus- ja lentokonehinnat määräytyvät näiden omistajien mukaan.